dimecres, 13 de juny del 2007

JA HI HA PACTE


Tal i com estava previst, hui ja podem dir que hi ha pacte. Sí, malgrat les pressions, les amenaces, les responsabilitats que alguns ens han volgut transmetre, les nostàlgies, les putades, els desencontres i la resta d'històries que podeu imaginar, ja tenim pacte.

Un pacte de legislatura per a 4 anys. Així que ara a currar amb totes i tots, amb els que ens visiteu ací, amb els que no ens visitareu mai, amb les que més i amb els que menys, amb els que ni fu i amb els que ni fa, amb qui ens ha votat i amb els que mai no ho faran, amb tos i totes... Governarem.
Salut i el dissabte esperem que esteu presents a l'ajuntament.

25 comentaris:

Amalia Ojeda ha dit...

Estem contents, il.lusionats i amb ganes lluitarem per fer d´Albuixec un poble millor per a tot@s.Anim i endavant que hi ha molt per fer.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Hello all

Finalment com el poble volia "ja tenim pacte" aixina que ara a treballar en grup i segur que fem lo millor per el nostre poble , perque francament fer les coses millor que el PP es relativament sencill, peró encara aixina tenim que millorar molt el nostre poble. ahir es firma el pacte "encara que alguns exconcejals del PP que estigueren tota la nit mirant a vore si es firmaba no es podien creure que ara ja segur no tornarien al poder perque la voluntad de ambes parts aixina digue"., per altra part hi ha molta gent que diu que no som valids per dur el ajuntament, vuic recordar que el equip de Mariano es forma per :

1ºUn talliste
2º"Un diputat"
3ºun pintor de
figuretes
4ºun llauro
5ºel home de la
filla de Ates
6ºuna mestresa

No vuic dir que aixo esta mal sino el contrari, vuic recalcar que per a dur el poble be soles falta la bona voluntat de les persones i que de l`anterior equip....einsteins poquets

ARA TOTS A TREBALLAR , I PERSONALMENT CREC QUE BORD NO MOSSEGA

F. Guillén ha dit...

Sens dubte és una gran notícia per a tots, menys per al PP, està clar. I per a mi també ho és si s´ha pactat sense baixar-se els pantalons, que espere i confie en que així haja sigut. Espere que pròximament ens dones més detalls d´aquest acord i que ens digues que és el que aneu a fer a curt plaç a partir del dia 16. Jo, personalment, espere que es comence pel tema CLH, pels motius que tots sabem, i perquè a més a més és algo que a cada dia que passa avança per part seua (només n´hi ha que passar pel polígon diariament per vore-ho). N´hi ha que menejar-se urgentment, i segur que EU i el PSOE ho saben millor que ningú, tal i com ho han fet constar als seus programes electorals.

Anònim ha dit...

Sembla un anunci de la Coca-Cola, però està be. Ja era hora....

Anònim ha dit...

Be, finalment hem arribat a un acord, que es beneficios per a tots.
El que es ben segur es que hi han moltes ganes de cambiar les coses, de treballar, de fer les coses be i de fer un ajuntament de tots i per a tots.
I amb ilusió i treball es conseguirá.

Anònim ha dit...

LUIS...
YA TENEMOS NUEVO GOBIERNO Y POR PRIMERA VEZ PODEMOS DECIDIR ENTRE TODOS Y DEJAMOS ATRAS LA PEQUEÑA DICTADURA QUE HA ESTADO SUFRIENDO EL PUEBLO DE ALBUIXECH DURANTE 12 AÑOS. ESPERAMOS HACER LAS COSAS MEJOR QUE LA ANTERIOR FUERZA POLITICA Y CON MAS CLARIDAD.

Anònim ha dit...

De la dictadura, según algunos, hemos salido, ya. Pero ahora, empieza la era de las malas formas y los malos modos.
Como muestra: cito las palabras del señor moderador y su equipo.
Lo de, ni fú ni fa, a mi parecer, no es correcto, ni ético, que lo diga un señor que pretende gobernar.Tanto a los que le votan, cómo a los que no opinan, como él.
Por otra parte, me tiene sin cuidado, lo que haga, en un futuro con los boatos. Pero ¿Qué va hacer? con los beatos nos va ha exterminar.

Anònim ha dit...

Enhorabona per el pacte.

Confiem molt en vosaltres.

Felicitats

eu-albuixech ha dit...

Al que s'autodenomina beato.
Primer una cosa, NO INSULTA QUI VOL, SINÓ QUI POT, així que si intenta ofendre'ns amb el seudònim, donar-li ànims i continue intentant-ho.
Segon, males formes les té vosté quan tracta d'insultar, si està escamat vaja a que li desescamen en un altre lloc, haurà d'acceptar les normes de la democràcia i acceptar que ja no tenen la majoria absoluta.
Tercer ací no exterminem ningú, sols recordar-li que el primer camp d'extermini de la Història va ser el d'Albatera, on s'exterminà a milers de persones per ser republicans, després els seus predecessors ideològics, senyor autoanomenat beato, exportaren l'experiment a l'Alemanya nazi, on van conseguir, segurament per a vostés molt bons resultats.
Així que no no exterminem com han fet altres com pretenen fer encara amb la democràcia, com mentiren intentant utilitzar els morts de 11-M en benefici electoral, com mentiren per a dur-nos a una guerra en la que ja van més de 600.000 morts i encara no han demanat disculpes.
Ara que alguns ho arreglen tot passant pel confessionari. Eixos són vostés i no tracten d'enganyar ningú. Falsos i mentirossos.
així que moralines no les acceptem, si vol deixar les seues opinions les deixa sense tractar d'ofendre a ningú i si no, ja sap a porgar pecats se'n va a un altre lloc.
I per últim no tractem d'exterminar-los, tractem de construir una societat laica, en la que integristes religiosos es queden on han d'estar en les mesquites, en les esglésies o en les sinagogues.

Anònim ha dit...

AYYYY!!! SI LA PASIONARIA LEVANTARA LA CABEZA...
OS HABEIS PASAO , PACTAR CON EL PSOE , UN COMUNISTA AUTENTICO NO PACTA CON NADIE ,NI CON EL DIABLO...........
"PSOE-IU PACTO ANTINATURA " , .............. ¿DEMOCRATAS? ..................MENTIRA!!!!.
SE NOTA QUE HAY MUCHO REVOLUCIONARIO DE BAR EN ESTE PUEBLO

Anònim ha dit...

En todo el proceso de las conversaciones mantenidas no he tenido nunca la duda de que al final el sentido común se impondría y para los que defendemos la participación Ciudadana (Democracia Participativa) como objetivo fundamental, es buen principio tener en cuenta esa la opinión de lo expresado en las urnas y respetarla ,y lo que ha dicho esa opinión, es que emplazaba al conjunto de Izquierdas a la mas moderada y a la mas activa a ponerse de acuerdo y darles la oportunidad de cumplir con sus compromisos .

De acabar con el gobierno que acuerda a espaldas del pueblo y en contra de sus intereses la ampliación del CLH.

Que apuesta por un modelo de Urbanización para favorecer los interesen particulares de algunos o alguna.

Que menosprecia la capacidad de análisis de los vecinos de Albuixech pretendiendo que con seudo inauguraciones de locales o con pintar las farolas o chapucear en el asfalto volvería a engañarlos de nuevo.


Habrá que seguir pulsando esa voluntad y habrá que cumplir con los compromisos es la única forma de hacer valer que el cambio merece la pena

Anònim ha dit...

Per al beato i companyia....
seria convenient que deixarem governar als partits entrants, encara que solament siga un poquet, abans de començar a criticar tan a sac i sense cap tipus de fonament.
Ja veiem que no aneu a donar l'abast fent oposició, igual que el sr. Rajoy a Madrid, però de moment açò és parlar per no callar.
A veure si fem una crítica constructiva que no ens faça perdre el temps a tots.

Anònim ha dit...

Bé, ja tenim equip de govern, ara només queda vore com funciona. Les apostes al carrer ja estan fetes i a tots els sorprén que l'únic representant d'EU siga tinent-alcalde amb quatre regidoríes, però ¿què és pensaven?, potser que es deixareu manipular i no tinguereu massa mà en algunes àrees.
Per cert, Bea preguntava si hi havia algú encarregat de la netetja urbana, dirli que l'han canviat de lloc per consell metge. És l'únic que sé.

Anònim ha dit...

YA ME HE ENTERADO QUE HAY PACTO. NOSE SR BORT SI USTED ES CONCIENTE DE QUE DANDOLE EL VOTO AL PSOE I EN ESTE CASO A "PEPE EL MUIXO", LAS PROXIMAS ELECCIONES SE QUEDARA USTED CON LOS 4 FANÁTICOS DE E.U. SIN SACAR NI UN SOLO CONCEJAL.
CON ESTE PACTO MI FAMILIA NO LE VOLVERA A VOTAR MAS.

Amalia Ojeda ha dit...

Volia contestar al que s´autodenomine "rebordonit i beato"que es relaxe un poquet.
En quant i parlan d´etica... és més étic afirmar que som uns possibles exterminadors que fer un comentari en el que es diu "ni fu ni fa"(que es simplement una frase feta)???
Per favor que estem celebrant el 30 aniversari de les primeres eleccions democàtiques en Espanya...no el pareix un poc passat de rosca(per no dir una altra cosa).
I per últim,Josep Bort està capacitat i és una persona molt vàlida per a governar dins aquest equip de govern i ho demostrarà, malgrat que alguns els pese...

F. Guillén ha dit...

Jo li demanaria al “Sr. Votante de e.u.” que s´abstinguera de generalitzar, per favor.
Està en el seu dret de que li parega bé o mal el pacte, i de votar a les pròximes legislatures a qui vulga, ja que afortunadament estem a una democràcia. Ara bé, això de que no traurà ni un concejal a la pròxima, crec que li sobra. A EU li han votat 340 persones. No sé quants membres té la seua familia, pero dubte que en siguen suficients com per reduïr aquesta xifra tan significativament i fer que EU es quede sense cap concejal a les pròximes votacions. De totes formes li recorde a este home que si no es pacta, governaria altra volta Marianet, i pitjor que això crec que no n´hi ha res. En aquesta web ja he llegit les dos versions: 1) Si no pactes no et votaré mai més, ni jo ni la meua familia. 2) Si pactes, no et votaré mai més, ni jo ni la meua familia. Aquests tipus de comentaris, senzillament, sobren. EU ja és majoreta per a buscar-se les castanyes i vore què convé i què no. I ja que la gent opina sobre el pacte, encara que alguns senzillament es dediquen a amenaçar en votar o no votar si es fa tal o qual cosa, jo també vulguera donar la meua opinió:

Sent realistes, EU és molt difícil que a curt o mig plaç obtinga una majoria que li permetera governar sense pactar, en això crec que estarem d´acord tots, i això encara que este any s´ha estat molt prop dels 2 concejals. És per això que si es vol governar, n´hi ha que pactar. Ara bé, no amb qualsevol ni a qualsevol preu. Ahí entren les condicions del pacte. Si realment Bort ha conseguit traure 4 regidories i ser tinent – alcalde, doncs jo només tinc que dir que “ole sus huevos”. Perque ha sabut aprofitar molt bé les circumstàncies, i ha gastat molt bé la clau del govern que tenia. Ha agafat un troç del poder prou gran, a canvi de només un concejal. I per a fer-ho, n´hi ha que saber negociar, senyors, i este home ha demostrat saber-ho fer. A més a més, crec que vindrà molt bé que EU estiga a l´ajuntament, perque estos del PSOE crec que tenen les idees justetes. Però bé, tot això ja anirem comprobant-ho als pròxims quatre anys…

Ànim, Senyor Bort, i esperem noticies.

Anònim ha dit...

Efectivament Sr/sra f.guillén, la meua familia no consta de 340 persones pero sí de un número important de votants i no crec que e.u estiga com pa pedre vots. I q pasa si torna a governar Mariano,eh?? Que preferiu que governe el Muixo? No em feu riure. Anem a ser tant culpables com ells de totes les seus gilipollaes, i en consecuencia, "el hazme reir de tot el poble". Deixeuse dur per la rabia i voreu on fem cap. En uns mesos tornarem a parlar...

Anònim ha dit...

DIA: 16 JUNY 2007
HORA: 11h 30' Aproximadament
LLOC: Ajuntament d'Albuixec
LOCUTOR: D. Mariano
CÀRREC: Portaveu de l'oposició
DISCURS: El primer en l'oposició
MODALS: Els “normals”
TEMA: Com m'he quedat en l'oposició?
EL SEU OPINIÓ: Pese haver guanyat les eleccions no puc governar
MOTIU: Que hi ha un pacte entre la resta de partits
LA SEUA PERSPECTIVA: No sap que acord han arribat però que si és el que es diu per ací, que apanyats anem
CONSEQÜÈNCIA: Que cal dialogar

Li vaig a dir el meu modest paréixer al portaveu de l'oposició, no es la persona adecuada per a ensenyar comportaments democràtics.

MODALS: No s'esperava menys d'algú que esta ressentit
TEMA: Compte els vots del PP per a l'alcaldia i els de les autonòmiques, per si de cas no el sap es vaig a dir, a l'Ajuntament 935, per a les autonòmiques 1.153.
EL SEU OPINIÓ: En este cas la meua opinió, no li han votat ni els seus. A part de ser honrat cal paréixer-ho.
MOTIU: Hi ha pacte, normal o és que creia que era impossible que l'haguera, o no estem en democràcia?
LA SEUA PERSPECTIVA: Això és el que volem estar apanyats i no manegats.
CONSEQÜÈNCIA: Ara que cal dialogar, i durant els 12 anys que ha estat d'alcalde?


El mateix dia, en el mateix lloc els portaveus dels grups parlamentaris triats democràticament realitzen un discurs institucional que és el que requeria les circumstàncies.

Ja tindrà temps d'il·lustrar-nos durant els pròxims quatre anys amb els seus discursos per a ensenyar-nos hi ha ser demòcrates. Per si no el sap la gent no esta ni panoli ni sorda, no cal que diga durant tot el discurs dos vegades les mateixa frase, l'entenem a la primera.
Als xiquets quan pregunten que diferència hi ha entre ser d'esquerres i de dretes, jo per no fer-ho molt llarg diria, quan manen els d'esquerres tots poden dir el que opinen, quan manen els de dretes només ells. Açò últim és per si el servix a algú.

Anònim ha dit...

Al senyor anonim; sobre el dissabte
Tant que sap vosté de modals... quan una persona està parlant, per educació, hi ha que dixar-li parlar i estar callats... COSA QUE ELS DE ESQUERRES NO FEU.
Tampoc va dir cap mentida COSA QUE ELS DE ESQUERRES ESTEU ACOSTUMATS A FER.
I quan un xiquet me pregunta la diferencia entre una persona d'esquerres i una de detres es que vosaltres aneu difamant dels demes i SEMPRE PARLA EL QUE MES TE QUE CALLAR.

F. Guillén ha dit...

Buenas. Només dir 3 coses, una al senyor Bort, i altres 2 al "votante de .eu.".

1) Senyor Bort, duguem ja amb lo del pacte amunt i avall 3 setmanes. Este pacte ja està signat, i jo li demanaria que el fera public. De la mateixa forma que demanava els vots, deuria de comunicar a què s´ha arribat amb aquestos vots. No ho veu llògic?. Faça gala de la transparència que diu que n´hi hauria si governava, per favor.

2) Senyor "votante", el vot és un dret, no una arma d´amenaça. Vote a qui li done la gana, que per això torne a repetir que és un dret, però deixe d´amenaçar, que això està fora de lloc. A l´última noticia oberta titolada "Pacte?" ja va escriure un "Si mana Mariano la meua familia no tornara mai a donar suport a EU". De veritat creu que opinions aixina duen a cap lloc?. Si la seua resposta és sí, li diré que de moment som més els que apoiem el pacte que els que no, però de totes maneres, espere que haja contestat no.

3) Jo no tinc ni idea de com ho farà el Moixo, no sóc un clarivident com vosté, i jo per suposat no el votí. Però sí sé com ho ha estat fent Mariano, i jo, i per lo vist la majoria del poble, ja en tenim prou. Ho faça el Moixo com ho faça, són clares unes quantes coses:
a)Si la questió és Mariano o Moixo li diré que més val probar amb algú nou que amb un dèspota al que ja coneguem de sobra i que mai pregunta al poble que governa. Coneix allò del benefici del dubte? Aplique-ho.
b)El Moixo s´ha mostrat també partidari de fer el possible per llevar CLH, una instal.lació que a banda de ser ilegal on està, possa en greu perill a més de 4.000 persones a Roca-Cuiper i Albuixec. La preocupació del poble al respecte, amb més de 1.000 firmes en contra, és tan evident com l´indiferència que va exhibir Mariano a l´hora d´otorgar la llicència, gastant l´anomenat article 33, també conegut com "ho faç perque em dona la gana i sense consultar al poble". Per a mi en estos moments no n´hi ha res més important a Albuixec, i estic segur que el nou govern farà el possible per solucionar-ho. I contestant a la seua pregunta de "I q pasa si torna a governar Mariano,eh??", li diré que el que passarà és que CLH seguirà ampliant, que l´incineridora seguirà tirant merda, i qui sap si algun dia ens clavarà una central nuclear al terme, perque a la marxa que va... I tot això i el que fera amb un futur, per suposat, sense consulta. Però bé, supose que això són xicotets detalls sense importància. Total, que importa que 4.000 persones estiguem en perill, i a més a més il.legalment?. Què importa que una gran part de la població haja signat en contra? No passa res, perquè segons vosté el Moixo segur que ho farà pitjor, no? Senyor "votante", faça el que faça el Moixo, no crec que pose en perill la vida del poble i dels pobles propers, com ho ha fet Marianet. Per a vosté n´hi ha algo més important que la salut de la població?
c)Quan el PP governa amb majoria ja es sap el que passa: no fa ni p... cas a ningú, fa el que li dona la gana. Amb el pacte que hem aconseguit, nosaltres també tindrem poder de decisió, no com fins ara, que només teniem el dret de la pataleta. Si vosté prefereix açò últim, vote al PP. Jo no vull això, i per això crec que el pacte és positiu.

Anònim ha dit...

No sé, no sé, no l'entens per que no està ben escrit o per que “serà”?.
No crec que hi haguera cap difamació. Saps el que és difamar? Si el saps, cap de les paraules de l'anterior missatge es tractava de desacreditar, fer mal al bon nom de ningú ni a la seua reputació. Això es guanya dia a dia.
No crec que voldria ensenyar tampoc modals i menys he dit que fóra mentira.
Dit açò, que no se si l'entendràs, espere que si, veus com ací si es publiquen els missatges tant d'esquerres com de dretes supose que mantenint uns marges perquè no es publiquen barbaritats i altres. Si fóra la web de tu partit no crec que el féreu. Tant de bo algun dia puguem comprovar-lo i no dubtes que escriuré per a reconéixer que em vaig equivocar. Nosaltres som capaços de reconéixer-lo.

Però no dius res dels dubtes que tenia “el candidat” sobre la democràcia, per tant era la candidatura mes votada, havia guanyat les eleccions i no el deixaven governar. És així, les regles del joc són eixes, és “LA DEMOCRÀCIA”, caldrà ajustar-se més o menys conforme amb una cosa però cal acceptar el que trie la majoria. En este cas 6 a 5, el sent per tu, però m'alegre pels altres.

Tampoc dius res dels vots a la Generalitat, que ací si vau guanyar, llavors? On heu errat?

Això de sempre parla qui mes ha de callar pot ser que siga el que vos passe a vosaltres que quan el vostre “jefe” parla vosaltres mes que callar doneu la cabotada.

Per a ajudar-te en això de la errada , et diria que ja que saps manejar-te en Internet buscares la traducció d'una cançó que s'utilitza com a himne en la vostra Església, es deia Blowin' in the Wind. Açò últim és per si el servix a algú.

Anònim ha dit...

Algú podria dirme com han quedat les regidories, és que he estat fora i no vaig poder asistir el dissabte a la pressa de possesió. Gràcies.

Anònim ha dit...

!

Anònim ha dit...

AIXO DE QUE QUANT EL NOSTRE JEFE PARLA NOSALTRES PEGUEM LA CABOTADA?? NO SERA ALOMILLOR XQ ESTEM D'ACORD, JA ESTEM INFORMATS I SOM UN PARTIT UNIT??
AL IGUAL QUE VOSALTRES, NO? QUE PER EL QUE LLISC DISCUTIU ENTRE VOSALTRES. NO HEU DIGA MOLT ALT NO ES PEQGUEN VOSALTRES LA CABOTADA I EN LO UNITS QUE ESTEU VOREM QUI VOS ALÇA. TANT IMPORTANT SOM, QUE HASTA GOVERNANT NO PODEU DIR 2 PARAULES SEGUIDES SENSE TINDREMOS EN LA BOCA?? AIXINA SI QUE PROGRESAREM, SI¡¡.
ANEM A VORE...
RECORDE A TOTS I TOTES QUE CLH ESTA ON ESTÁ PERQUE HEU VA PERMITIR EL SEÑOR RAMON GIMENO (PSOE), EN AQUELLS DIES ERA QUAN ES PODIA HAVER EVITAT NO DONANT LA LLICENCIA. ARA Q VOLS Q FEM?? TU CREUS Q POTS LLUITAR CONTRA UNA GRAN EMPRESA, PRESIDIDA PER SI NO HEU SAP ES MIGUEL BOYER `MINISTRE DE ECONOMIA EN LA ERA GONZALEZ" I ARA MOLT AMIC DE ZAPATERO AIXI QUE SI PENSA Q AIXO ES POT LLEVAR...VAS BEN ENCAMINAT. TE TORNE A REPETIR Q SEMPRE PARLA EL Q MES TE Q CALLAR AIXI QUE PREGUNTEULI AL PSOE XQ ANTES ESTAVA A FAVOR I ARA EN CONTRA...I ARA JA ES MASSA TARD X SOLUCIONARO.
PER CERT SI NO VOL CLH NO GASTE NI COTXE, NI LLUM...ETC I PREDIQUE EN EL EXEMPLE

Anònim ha dit...

A mi magradaria saber com ha quedat el tema del césped artificial ya que es un tema molt important per al poble i sobretot per a la joventut d´Albuixech i el PSOE que es qui li correspon aquest camp no te página per fer açó que fem asi. (que yo sapia), per favor informe qui sapia d´aquest important tema. Pero... EU, yo soc botant vostre, pero... crec que debeu ser concients que si no el fiquen vosaltres entreu en el sac!! osiga que espere que feu el posible!!! gracieS!!!