dimecres, 6 de juny del 2007

1ª REUNIÓ AMB EL PSOE


Ahir tinguérem la 1ª reunió amb el PSOE. Una reunió en la que els del PSOE venien a vore.

Be nosaltres continuem sense tindre presa. Apropàrem posicions, posàrem damunt de la taula determinades qüestions de funcionament que des d'EU pensem són necessàries per democratitzar el funcionament de l'ajuntament i els demanàrem que ens contaren quina estructura de l'ajuntament tenien en el cap. Quantes delegacions o àrees de treball....

La veritat és que va ser prou decebedor vore què poca idea de política municipal tenien i que poc s'ho havien pensat. Almenys què poc digueren respecte de com fer funcionar l'ajuntament.

Sembla que estan més per tindre l'alcaldia que per altra cosa. En fi...

El que sí deixarem clar des d'EU és que no estàvem disposats a canviar d'alcalde i prou, el que volem i exigim és un canvi de polítiques i de la forma de fer política.

Malgrat que no vam acordar res, amb l'excepció de tornar a reunir-nos demà, crida l'atenció com algún membre destacat en la llista psocialista hui anava proclamant que tot estava clar.

Hui per hui, VA A SER QUE NO que diuen alguns...

Però encara és més greu. Fins i tot s'han atrevit a repartir les delegacions que cadascú ostentarà.

Mal comencem....
Hui tindrem reunió d'Esquerra Unida a les 22'00h

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No són gens de fiar. No pacteu en el moment puguen vos la clavaran

Anònim ha dit...

Ací valdría allò de "en boca cerrada no entran moscas", o "vendre la pell de l'oso avant de caçarlo".
De tota manera, allò que alguns tenim clar és que no volem canviar la persona sino la política, i per aconseguir-ho cal una mica de seny i de coherencia per les dues parts.

Anònim ha dit...

Tenéis la llave, y el que tiene la llave es el que manda.
Tenéis muy poco que perder, a diferencia del Psoe.
Tenéis experiencia, también a diferencia del Psoe.
Estáis claramente en una negociación Ganador-Ganador donde podéis/debéis conseguir el máximo para comenzar esta nueva etapa de nuestro pueblo con buen pie. Como vosotros mismos decís, no queremos simplemente cambiar de alcalde.
Así lo debéis hacer ver.
Sabemos que sabéis todo esto, pero sed conscientes de que nosotros también lo sabemos y cualquier otra cosa sería decepcionante.
También lo sabe el Psoe, y por tanto es seguro que van a ser generosos.

Esta muy bien sentarse a escuchar, pero cuidado con el tiempo. Sería una pena no llegar a nada por falta de tiempo para reflexionar.
Esperamos impacientes a que nos contéis sobre la reunión de hoy.

Amalia Ojeda ha dit...

Crec que tenim temps i no deuriem estar impàcients.I apurar el termini pareix lògic si tenim les propostes clares.La paciència demostra humiltat i això sempre es bó.

Anònim ha dit...

Per alguns bar del poble també es diu que Bort es va reunir amb Mariano, pero pense que es mentida, crec que no es el moment de entrar en "dimes y diretes" sino de treballar per Albuixech perque aixina es lo que havem decidit en el poble.Y com va dir un conegut dirigent polític "Parlant la gent senten"

Anònim ha dit...

En vuestra mano esta que se realice un verdadero cambio.
Pero ojo! Si la cosa no va bien nos caeran los palos a nosotros....
Ser la llave tiene ese doble filo, puede que nos estemos cabando la propia tumba.....cuidado y mesura.