divendres, 29 de juny del 2007

EL PACTE II

També hem pactat més coses.
Estava el tema de la lliberació de l'alcalde i acordàrem que es lliberara amb el sou que marcaren les taules elaborades per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (majoria absoluta del PP) en les que s'establia un jornal per a municipis del mateix tamany que el nostre, però amb menys pressupost algo més de 32.000€, que una vegada aplicat l'augment de l'IPC vam acordar estabir-lo en 36.000€ anuals bruts.
La diferència entre este i el d'abans (25.200€) està en l'EXCLUSIVITAT. Açò vol dir que l'alcalde actual no pot dedicar-se a una altra cosa, a uns altres "asuntillos" que, com sabeu, SÍ es dedicava l'anterior alcalde (i que com sabeu no li han anat gens mal).
També acordàrem reduir l'import que cobrarem els regidors per assistència al plenari, acord que s'explica en el fet que ja que anem a augmentar el número de plens a l'any, i per tal que no supose més despesa, ens rebaixem eixes percepcions.
Un altre punt de l'acord és la representació de l'ajuntament en els organs supramunicipals com a ara la Mancomunitat de l'Horta Nord, el Consorci de Bombers.....

I per a tot aquell qui vulga vindre a l'assemblea que convoquem en l'entrada d'ací baix, prometem més coses.

Recordeu, que l'assemblea és oberta a simpatitzants, com totes les que fem, que podeu vindre, ara, també que quede clar, abstenir-se resentits i resentides

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix tot molt be y estic molt content de com han anat les coses pero des de fa ya uns dies es va vegent unes coses al poble bueno millor dit a lajuntament,millor dit al despax de lalcalde... se li han pujat els egos y sols sap dir jo he...., yo lo atre... y el ptroblema es que sols fa un mes que es varen celebrar les elecciones, no vuic pensar cuant duga un any al poder. Es creu el centre del univers y desprecia molt a la gent.Bort cuidau en ell, y la resta de concejals tambe. Pel be del PP que dimitisca Mariano.

Anònim ha dit...

No entenc res.
L'exclusivitat de l'alcalde actual a l'alcaldia justifica un sou de 36.000 euros. D'acord.
La no exclusivitat de l'anterior alcalde a l'alcaldia no justifica que es poguera dedicar a altres activitats i que li anaren bé. En desacord.
Al Ple de l'Ajuntament de dijous passat, el representant d'EU va deixar ben clar que el sou de 36.000 euros de l'actual alcalde era perquè tenia dedicació exclusiva a l'alcaldia, exclusivitat que no tenia l'anterior alcalde, la qual cosa li permetia dedicar-se a altres treballs.
Si la llei sí que li permetia dedicar-se a altres activitats, és a dir, si es trobava dins de la legalitat, no entenc el terme "asuntillos" ni el "SÍ" escrit amb lletres majúscules que apareix en aquest escrit referint-se a un treball que era i és legal.
Si una cosa és il·legal el que cal fer és denunciar-la a la justícia i no utilitzar-la en una campanya electoral, ja que una campanya electoral (perdoneu la repetició) no es guanya (i així ho demostra el resultat de les eleccions) destruint "l'enemic" sinó presentant i treballant per un programa que convença.
Tampoc entenc que amb un sou similar d'alcalde, fa 4 anys el representant d'EU estiguera en desacord i votara en contra (es va publicar en premsa) i que ara estiga d'acord i vote a favor. Algú m'ho pot explicar?

Per acabar,una altra pregunta:
La paraula "EXCLUSSIVITAT", està escrita amb lletres majúscules per a que vejam clarament les dues esses?
Per favor, escriga-la bé, ja que fereix la vista.

Anònim ha dit...

Gràcies per corregir la paraula "EXCLUSIVITAT" (així està millor), però esperava que publicara el comentari.

Fins prompte.

Anònim ha dit...

M’agradaria saber si per al proper curs escolar, 2007-2008, ací a Albuixec, els llibres de text també van a ser gratuïts; i en cas afirmatiu, si aquesta gratuïtat s’ampliarà a 4t d’ESO, ja que es comenta que els llibres de 1r i 2n de Primària els paga la Conselleria.
He revisat el programa electoral del PSOE i no trobe res al respecte. EU parla d’un fons de gratuïtat de llibres als centres escolars, però no ho acabe d’entendre i volguera que algú m’ho explicara.

Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

A qui corresponga.
Pareix que el tema principal contra el Sr. Bort és el sou de l'alcalde.
Em pareix que ja esta bé, quan s'ha explicat des de tots els punts que es podia explicar. Ara bé, per que els pareix que mal ara el sou de l'alcalde i abans no?, Per què tant interés a atacar al Sr. Bort?, Per què no esperar que la gent treballe?, llavors es podrà dir si cobra molt o cobra poc o si s'ho mereix, però és que no sou capaç de concedir el benefici del dubte i esperar.
Potser ara s'escolten les peticions dels ciutadans, se'ls respon a les seues inquietuds, a les seues necessitats i no veuen a l'Ajuntament com la casa del Sr. Feudal que fa el que vol, sense importar-li per a res la “plebs” i que en compte de ser la casa de tots era la casa d'alguns i els seus amics.
També em pareix prou ridícul l'atac frontal pel tema del pacte. Què esperava, que votara a favor del PP?, per a què?, perquè seguírem quatre anys mes amb el mateix? I a canvi de què? Per a col·locar a tres amiguetes en l'Ajuntament, que hagueren costat mes diners que el sou de l'alcalde i no pintar un "botito" en el govern del poble. Això sí llavors ja serien bons eixos que ara els titlen de rojos, que acabaran amb l'església i que es van a menjar tots els diners de l'Ajuntament.
Espere que pel bé de tots els isquen les coses bé, perquè ganes no pareix que els falten, capacitats només el temps ens ho dirà, però les urnes d'ací a quatre anys decidiran i senyors crec que ja no podran llavors dir que han guanyat Uds., la resta de gent si pareix podrem dir que hem guanyat i que vivim en poble prou millor.

Anònim ha dit...

A l’últim anònim.
Crec que no ho ha entés bé. No és un atac, és un dubte que s’ha formulat en forma d’una pregunta que esperava una resposta.
Si torna a llegir l’escrit podrà comprovar que posa que estic d’acord amb el sou del nou alcalde, ja que té EXCLUSIVITAT a l’alcaldia. I, a més a més, “el sou de l’alcalde” no és l’únic tema que apareix a l’escrit.
Jo no ataque a ningú, sols pregunte sobre coses que no entenc i crec que això no és atacar, ni tampoc pretenc ofendre. Simplement demane que se m’expliquen les coses que no acabe d’entendre, però res més.
Perquè ho tinga clar, li diré que les dues actuacions que he vist de l’Ajuntament fins ara (segur que hi ha més, però jo les desconec): asfalt de la baixada del pont que va al cementeri i l’obertura de la piscina fins les 8’30 hores de la vesprada, em semblen molt apropiades i les valore positivament.

Anònim ha dit...

Para el que quiera tener otro punto de vista de la actualidad en Albuixech os espero en http://pedro-albuixech.blogspot.com/

Gracias a todos.

eu-albuixech ha dit...

El que us demanaríem és que en ,lloc de publicar comentaris anònims emprareu pseudònim per tal de facilitar respostes