diumenge, 4 de febrer del 2007

ESQUERRA UNIDA PRESENTA RECURS PER L'AUTORITZACIÓ DEL PP A CLH

A LA JUNTA DE GOVERN LOCAL.

JOSEP BORT BONO, Regidor-Portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Unida-Esquerra Valenciana: Entesa en representació d’esta formació, presenta


RECURS DE REPOSICIÓ

En la Junta de Govern Local de data 19 de desembre de 2006, es concedeix llicència urbanística per a la realització de les obres per a l’ampliació de la capacitat de magatzematge a la Compañía Logística de Hidrocarburos S.A., a l’hora que es concedeix llicència d’activitat per a l’esmentada ampliació.
Mitjançant el present escrit , vinc a interposar RECURS DE REPOSICIÓ prèvia al recurs contencions administratiu, en temps i forma, contra l’esmentada resolució, i de conformitat amb allò establert als articles 117 i 116 de la Llei 30/1992 de règim Jurídic de les Administracions públiques i del procediment Administratiu Comú, amb bases amb les següents

AL·LEGACIONS:


PRIMERA.- L’activitat que es pretén està qualificada de perillosa amb l’index màxim que la Comissió Territorial d’Anàlisi Ambiental Integrat pot atorgar: Índex Alt-G5

SEGONA.- L’activitat s’ubica a una distància inferior a l’establerta pel decret 2414/1961. Augmentant així el risc al qual, de facte, ja està sotmesa la població resident o treballadora en els municipis d’Albuixech i els nuclis de Roca i de Cuper.

TERCERA.- Des del nostre grup pensem que aquesta decisió vulnera l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana, en especial seu article 17.2 que estableix que “Tota persona té dret a gaudir d’una vida i un medi ambient segur sa, i ecològicament equilibrat, la diversitat biològica, els processos ecològics i altres àrees d’especial importància ecològica". És clar que la declaració de indústria perillosa és oposada totalment a la consideració d’allò que s’entén per vida i medi ambient sa.

CUARTA.- Pensem que en qualsevol decisió d’aquest tipus hauria de primar el concepte de prevenció i mai interposar l’interés de particular al risc per al conjunt de la població.




Per totes les al·legacions indicades el Grup Municipal d’EU-Entesa,

SOL·LICITA

Que tenint presentat aquest escrit, s’acorde tenir per interposat RECURS DE REPOSICIÓ contra resolució de data 19 de desembre de 2006, presa per Junta de govern local per la qual es concedeix llicència urbanística per a la realització de les obres per a l’ampliació de la capacitat de magatzematge a la Compañía Logística de Hidrocarburos S.A., a l’hora que es concedeix llicència d’activitat per a l’esmentada ampliació, i estimant el recurs anul·le l’esmentat acord 399/06.



En Albuixech, 18 de gener de 2007





Josep Bort Bono
Regidor Portaveu-EU-Entesa