dilluns, 28 de maig del 2007

El PP torna a guanyar les eleccions

Una vegada més el PP ha tornat a guanyar les eleccions municipals a Albuixech. Això sí, el nostre treball, l'única oposició que ha tingut estos últims 8 anys sense que el PSOE pegara un palo a l'aigua ha servit perquè perguera la majoria absoluta.
El nostre incansable treball ha servit perquè en 4 anys (1999-2003) el PSOE passara d'un a tres regidors. La nostra oposició, que ens ha valgut fins i tot una querella per part de l'actual alcalde en funcions, ha fet que el PSOE passarà en els últims 4 anys (2003-2007) de 3 a 5 regidors. Nosaltres hem anat augmentat molt poc a poc en vots i en percentatge fins arribar als 340 vots, un 14,20% dels vots vàlids.
Tanmateix el nostre esforç no ha servit per augmentar la nostra representació a l'ajuntament. Ens hem quedat a 23 vots per a arribar al segon regidor. De tota manera estem dins, per deixar clar que la política no es només cosa de dos. Dels dos partits majoritaris que mantenen una llei injusta per la qual 1 concejal val 340 vots, i amb 905 vots es tinguen 5 concejals, simplement perquè els beneficia.
I ara comença la política.
Comença perquè molt errats van els que pensen que l'alcaldia està assegurada per al PSOE. Comença perquè TOT està i ha d'estar damunt de la taula.
Esquerra Unida no va a ser cap titella ni va a sentir-se captiva de ningú.
Escoltarem, ens reunirem, negociarem i al final decidirem.
Des d'ací volem donar de manera efusiva les gràcies a les 340 persones que han confiat en nosaltres, que ens han reconegut el nostre treball.
Moltes Gràcies.

Resultat eleccions


  • PP: 935 vots 39,04% 5 concejals 45% de representació
  • PSOE: 905 vots 37,79% 5 concejals 45% de representació
  • EUPV: 340 vots 14,20% 1 concejal 9% de representació
  • CVa: 100 vots 4,18%
  • BLOC: 86 vots 3,59%

divendres, 18 de maig del 2007

dilluns, 14 de maig del 2007

Presentació de Candidatura

Divendres 11 vam fer la nostra presentació de candidatura i mitin-festa amb la participació d'un centenar de persones i un molt, molt bon ambient.
Joan Ribó, Josep Bort i Hora i Mitja Jazz Band condimentaren amb les seues paraules i la seua música una molt grata jornada, on Miguel Angel, Mara i Sabrina exerciren de presentadors




















diumenge, 13 de maig del 2007

divendres, 11 de maig del 2007

dijous, 3 de maig del 2007

verificar.net


Presentem una pàgina web interessantíssima: http://www.verificar.net/ creada per un grup de professors i professores universitaris de distintes Universitats del País Valencià.

Us recomanem la seua visita, és un fons documental molt valuòs sobre la política, sobre les mentires del PP.

A més ha estat famosa perquè el President Provincial del Partit Popular a València, l'IMPRESENTABLE Alfonso Rus (el del ferrari) ha qualificat de "ratas" als professors i professores que la signen. Una mostra més del feixisme que els caracteritza.


Us reproduïm unes línies de la seua presentació:


Nosotros, profesores y profesoras de las Universidades valencianas, ante la convocatoria de elecciones a Cortes Valencianas del 27 de mayo manifestamos la voluntad de ejercer el derecho cívico del libre examen de la labor realizada por el Consell en los doce últimos años, el largo periodo de una misma mayoría política.
....
Es por ello, en la hora presente, que acordamos promover un observatorio cívico y un foro de opinión con el nombre de www.verificar.net, al que invitamos a sumarse a cuantos compartan estas preocupaciones y la misma voluntad de contribuir a dignificar la política mediante la crítica a los incumplimientos, la denuncia de la dilapidación de los recursos y el rechazo de los programas de política-ficción.