dilluns, 14 de maig del 2007

Presentació de Candidatura

Divendres 11 vam fer la nostra presentació de candidatura i mitin-festa amb la participació d'un centenar de persones i un molt, molt bon ambient.
Joan Ribó, Josep Bort i Hora i Mitja Jazz Band condimentaren amb les seues paraules i la seua música una molt grata jornada, on Miguel Angel, Mara i Sabrina exerciren de presentadors




















6 comentaris:

Amalia Ojeda ha dit...

Ribó és un dels millors oradors que hi ha en el panorama polític actual.Josep també va estar molt bé, com a alcaldable és el millor amb difèrencia amb els altres dos candidats que tenim en Albuixech.Sobretot, per la seua tasca fent oposició durant els darrere quatre anys.

Anònim ha dit...

Ara sí estic convençuda que guanyeu les eleccions i feu fora tanta mediocritat i corrupte

Anònim ha dit...

Va estar bé això, tot en la seua justa mida...

Sabrina Samper ha dit...

A mi també hem va agradar molt com va parlar Joan Ribó, i l'ultima frase la que li va dedicar al senyor Aznar va ser bonissima.
Va estat tot molt be.

Anònim ha dit...

L'acte va estar molt be, molt dinàmic, gens avorrit i se digueren unes quantes veritats. Joan i Josep estigueren molt be, però el que més em va agradar va ser el tio del contrabaix, mireu-lo amb el seu cigarret...

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS ha dit...

Amic Josep, segur que en Albuixech obteniu uns resultats excel.lents. Aquelles persones que tenim l'honor de conéixer't sabem que ets la garantia de que en el poble les coses es van a fer bé, la garantia de la claredat, l'honradesa, l'il.lusió i les mans netes. I això no s'hi pot dir de tothom.
Per tant només volia enviar-te unes cordials salutacions i desitjar-te a tu i a tota la gent del Col.lectiu d'Albuixech unes cordials salutacions.
Ànim i avant!!!