dimecres, 14 de març del 2007

Giner's connection

Segons publica el diari Levante, Giner el del nom de la casa de la música, va atrogar a una empresa de la dona d'un assessor seu els projectes de "La Mar de Dins".
Resulta que l'alcalde de Vallada i president de la Diputació de Valencia, Fernando Giner, va decidir un dia de febrer de 2006 que la relació amb l'empresa Tec-Fec, SL., impulsora del Parc Estratégic La Mar de Dins que havia de «solucionar la crisi industrial» del municipi i la seua comarca, es va acabar.
Després va constituir una empresa municipal camb un capital de 3.060 euros (Sociedad para la gestión del parque estratégico empresarial de Vallada) i al seu Consell d'Administració colocà a l'empresari Pedro Cortés García (expresident del Valencia C.F.) i al seu assessor jurídic i secretari del Consell d'Administració d'Egevasa, Francisco Ballester Masià. deixant fora a tota l'oposició. Democràcia per un tubo.

I resulta també que el tal Francisco Ballester Masiá, assessor del president de la Diputació, secretari del Consell d'Administració d'Egevasa, membre del Consell d'Administració de la Sociedad para la Gestión del parque estratégico empresarial de Vallada, professor (suposse que associat) de la Facultat de Dret, és per al ratos lliures assessor urbanístic de l'ajuntament d'Albuixech.

I també resulta que el superassessor té una dona que és arquitecta i administradora única de l'empresa a la qual Giner va adjudicar la redacció d'un projecte d'urbanització del tal Parc i també la signant del projecte d'expropiació dels terrenys.

I resulta que la tal Victoria Martí Sancho, és la coredactora del projecte de construcció de la Casa de la Música d'Albuixech, i a més és la seua directora de l'obra. I això clar, és pasta.

Al menys coincidiran amb mi que la notícia és resultant, no?

si voleu consultar la notícia al Levante cliqueu baix:
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3467&pIdSeccion=12&pIdNoticia=280918&rand=1173847448344

2 comentaris:

Anònim ha dit...

... i sabeu cuanta pasta s'ha embolsat eixa senyora?????

eu-albuixech ha dit...

be eixa senyora no ho sabem. com informàvem no és la única que signa el projecte. Ara be els honoraris que han facturat són 28.406,85€ + 66.493,89€. No sabem si això inclou la direcció de l'obra encara que ens temem que no.