divendres, 29 de juny del 2007

EL PACTE II

També hem pactat més coses.
Estava el tema de la lliberació de l'alcalde i acordàrem que es lliberara amb el sou que marcaren les taules elaborades per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (majoria absoluta del PP) en les que s'establia un jornal per a municipis del mateix tamany que el nostre, però amb menys pressupost algo més de 32.000€, que una vegada aplicat l'augment de l'IPC vam acordar estabir-lo en 36.000€ anuals bruts.
La diferència entre este i el d'abans (25.200€) està en l'EXCLUSIVITAT. Açò vol dir que l'alcalde actual no pot dedicar-se a una altra cosa, a uns altres "asuntillos" que, com sabeu, SÍ es dedicava l'anterior alcalde (i que com sabeu no li han anat gens mal).
També acordàrem reduir l'import que cobrarem els regidors per assistència al plenari, acord que s'explica en el fet que ja que anem a augmentar el número de plens a l'any, i per tal que no supose més despesa, ens rebaixem eixes percepcions.
Un altre punt de l'acord és la representació de l'ajuntament en els organs supramunicipals com a ara la Mancomunitat de l'Horta Nord, el Consorci de Bombers.....

I per a tot aquell qui vulga vindre a l'assemblea que convoquem en l'entrada d'ací baix, prometem més coses.

Recordeu, que l'assemblea és oberta a simpatitzants, com totes les que fem, que podeu vindre, ara, també que quede clar, abstenir-se resentits i resentides

CONVOCATÒRIA D'ASSEMBLEA

Dimarts dia 3 de juliol ens reunirem al PUB CONTROL per tal d'informar de com van les coses a l'ajuntament, prioritats i problemes heretats del PP i també per a informar, comentar i contrastar sobre com van les coses al sí d'EU

dimecres, 27 de juny del 2007

El Pacte I

Be disculpeu la tardança en actualitzar la informació. Sembla que fins i tot els que han perdut l'alcaldia estan nerviossets difamant, tractant d'insultar i demés històries... Tenen mal perdre, que hem de fer...
L'acord que hem arribat consta de diverses qüestions. Una era la necessitat d'arribar a uns punts concrets per tal de dur endavant una altra forma de fer política i la necessitat de democratitzar el funcionament de l'ajuntament. Sobre açò el que hem acordat és:

  • Augment de la freqüència dels plens ordinaris, abans hi havia un al trimestre (4 a l'any) i ara (dijous 28 ho aprovarem al ple) es realitzarà 1 cada dos mesos, l'últim dijous de cada mes impar a les 20hores. Com sabeu els plens ordinaris són aquells en els quals també pot participar la ciutadania.
  • Creació d'una Comissió Informativa única abans del plenari al dijous anterior per tal que puguen aclarir-se debatre i informar de manera més àmpla cada un dels punts que passaran al plenari. Abans no existia.
  • La Comissió Especial de Comptes continuarà existint, com mana la llei
  • Creació de la Junta Local de Govern, que abans existia.
També vam distribuir les àrees de gestió (que s'aprovaran dijous 28) i les Tinences d'alcaldia. A saber:
  • Alcalde: Jose Vicente Andreu
  • 1r Tinent d'Alcalde: Josep Bort
  • 2n Tinent d'Alcalde: Mª Pilar Ruiz
  • 3r Tinent d'Alcalde: Pedro Navalón

Esquerra Unida durà les Àrees d'Urbanisme i Sostenibilitat i de Participació Ciutadana i Serveis a les Persones. La resta de les Àrees les duran membres del Partit Socialista.

(continuarà)

dimecres, 20 de juny del 2007

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA CONTAMINACIÓ ELECTROMAGNETICA

El proper 24 de juny es celebra el Dia Internacional contra la Contaminació Electromagnètica. Diverses organitzacions d'afectats, veïnals i ecologistes volem denunciar el creixement insostenible de la contaminació electromagnètica, associada a la proliferació descontrolada d'infraestructures elèctriques i xarxes de telecomunicació, que s'han convertit en un problema mediambiental i de salut pública, i demanem un canvi legislatiu profund en les normatives que regulen aquest tipus d'activitats. Per això, hem organitzat en tota Espanya diversos actes reivindicatius.
En concret, a València, estan preparats els següents:

- DIJOUS 21: (vos aduntem informació) Taula redona sobre "La radiació electromagnètica en la infraestructura urbana de telefonia i electricitat", al saló d'actes de l'IES Juan de Garay,
en què participaran:
- Enrique Navarro (professor de la Facultat de Física de la Universitat de València),
- Josep Ferris (investigador en salut ambiental pediàtrica i especialista en oncologia infantil de l'Hospital La Fe de València),
- Pedro Belmonte (geógraf, i responsable estatal d'Ecologistes en Acció de l'àrea de camps electromagnètics)
- Raúl de la Rosa (que ha realitzat diversos informes pericials en judicis d'afectats per contaminació electromagnètica)

així com representants de col.lectius d'afectats:- per antenes de telefonia: Alfred Ramos, de Paiporta Sin Antenas- per infraestructures d'alta tensió: Lola Márquez, de la Comisió per al Trasllat de la Subestació de Patraix.

També han sigut invitades a participar les empreses del sector Iberdrola, Vodafone i Telefónica, així como Red Eléctrica Española, que no han contestat a la invitació.- DIVENDRES 22: xarrada al Saló Octubre (C/ Sant Ferran, 12) sobre la problemàtica i la situació actual de la subestació de Patraix, en la qual es projectarà un vídeo i un power point explicatiu sobre el moviment veïnal.

- DIUMENGE 24: acte reivindicatiu junt a la subestació de Patraix: centenars de ciutadans ens concentrarem ahí per a gaudir d'una paella, en un acte de protesta precedit per diverses activitats informatives, reivindicatives i culturals. A les 11:00 comenzarà un taller per a xiquets sobre electromagnetisme. A les 13:30, actuació del grup de percusió Batukada. A las 14:00 es llegirà el manifiest, seguit de la paella multitudinària. Per la vesprada, a les 18:00, el grup Oxigen Blond, autors de la cançó "No a la subestación", oferirà un concert, seguit de l'actuació del grup de teatre Komos, que representarà l'obra d'Eurípides "Hipólito".Esteu tots convidats a participar, així com a difondre aquesta informació.
Un salut.Antonio BerlangaCoordinador de la campanya "Per un entorn lliure de contaminació electromagnètica"Ecologistes en Acció de València
*****Els assistents a la paella del dia 24 han de comunicar-nos quants tiquets voleu, per motius d'intendència i per saber les racions de paella. Cada tiquet val 5 euros, menjar i beguda inclossos. Esperem la vostra assistència.******

dimecres, 13 de juny del 2007

JA HI HA PACTE


Tal i com estava previst, hui ja podem dir que hi ha pacte. Sí, malgrat les pressions, les amenaces, les responsabilitats que alguns ens han volgut transmetre, les nostàlgies, les putades, els desencontres i la resta d'històries que podeu imaginar, ja tenim pacte.

Un pacte de legislatura per a 4 anys. Així que ara a currar amb totes i tots, amb els que ens visiteu ací, amb els que no ens visitareu mai, amb les que més i amb els que menys, amb els que ni fu i amb els que ni fa, amb qui ens ha votat i amb els que mai no ho faran, amb tos i totes... Governarem.
Salut i el dissabte esperem que esteu presents a l'ajuntament.

dimarts, 12 de juny del 2007

PACTE????


Si en la última diem que si, hui hem de dir que s'allunya.
Com deia aquell, dijous va ser un paso adelante, ahir però dos atrás.
Esta nit més.

divendres, 8 de juny del 2007

Publicitat electoral

Voldria fer una crítica, al teu partit i a tots els del poble, que per lo vist fan el mateix. Em pareix prou mal com actueu a l´hora de fer-vos publicitat. Pegueu cartells a tot arreu, sense mirar pèl. Ho feu a part del mobiliari urbà: torres de llum, contadors, etc… A murs, pareds, etc… Acaben les el.leccions, i ahí es queda la “merda”, i perdó per l´expressió. N´hi ha una parcanta, per posar un exemple, de no sé quina formació política, al costat de una palmera de les que donen entrada al poble pel pont. Albuixec està plé de cartells pegats per tot a reu, que ningú lleva, o que com a molt se mig arranquen. I jo et pregunte, a tu i per extensió a tots els partits polítics del poble: que penseu fer per a solucionar el tema?. Heu demanat permís per a fer-ho en molts dels llocs, alguns privats, on s´ha fet? Sou conscients de la “gràcia” que els feu a les persones a les que pegueu propaganda en les seues propietats privades sense avisar? Vaig llegir un Bid´A on es criticava (per a mi encertadament) el fet de posar un llençol a l´entrada de la rotonda del poble diguent que fulanito es casava i després ahí es quedava, una volta passada la data assenyalada… I jo et pregunte: no és hipòcrita el que opines això i després tu faces el mateix multiplicat per 100 arreu del poble amb motiu de les eleccions? De veritat cregueu que el fet de vore un cartell pegat a una pared pot fer que una persona es senta identificada amb un partit polític? Hem pareix prou greu que “Els Verds”, que es puposa que deuen mirar prou per la neteja del poble, tant a nivell del terme com del poble, enguarren el poble d´eixa forma. I dit açò, torne a repetir que és una crítica per a tots els partits, perquè tots heu fet el mateix. Us demane que aplegueu a un acord tots, per a les pròximes eleccions. Netejeu el poble de lo que heu embrutat, compreu pissarres de fusta, com per exemple han fet en altres pobles. Al acabar les eleccions guardeu-les i per a la pròxima vegada serveixen.

F. Guillén

EL PACTE AVANÇA


Fa unes hores hem acabat la segona reunió amb el PSOE. Reunió fructífera que sembla que ja no té retorn.

Hem parlat d'organització i estructura de l'ajuntament, de procediments de pressa de decisions i, fins i tot, de repartiment d'àrees de treball.

La nostra impesssió és que tot avança cap a un acord de govern donat que compartim principis, il.lusió i ganes. Capacitat de treball, almenys per la nostra part, creguem que l'hem demostrda.

Reptes són molts els que tenim, des d'EU, i també compartits.

Ens tornarem a vore dlluns que ve. Principalment per acabar d'arredonir-ho tot: tot el que es puga abans del dia 16, clar.

Però són bones, molt bones les sensacions i les voluntats que ens queden de la reunió de hui.


dimecres, 6 de juny del 2007

1ª REUNIÓ AMB EL PSOE


Ahir tinguérem la 1ª reunió amb el PSOE. Una reunió en la que els del PSOE venien a vore.

Be nosaltres continuem sense tindre presa. Apropàrem posicions, posàrem damunt de la taula determinades qüestions de funcionament que des d'EU pensem són necessàries per democratitzar el funcionament de l'ajuntament i els demanàrem que ens contaren quina estructura de l'ajuntament tenien en el cap. Quantes delegacions o àrees de treball....

La veritat és que va ser prou decebedor vore què poca idea de política municipal tenien i que poc s'ho havien pensat. Almenys què poc digueren respecte de com fer funcionar l'ajuntament.

Sembla que estan més per tindre l'alcaldia que per altra cosa. En fi...

El que sí deixarem clar des d'EU és que no estàvem disposats a canviar d'alcalde i prou, el que volem i exigim és un canvi de polítiques i de la forma de fer política.

Malgrat que no vam acordar res, amb l'excepció de tornar a reunir-nos demà, crida l'atenció com algún membre destacat en la llista psocialista hui anava proclamant que tot estava clar.

Hui per hui, VA A SER QUE NO que diuen alguns...

Però encara és més greu. Fins i tot s'han atrevit a repartir les delegacions que cadascú ostentarà.

Mal comencem....
Hui tindrem reunió d'Esquerra Unida a les 22'00h