dissabte, 28 d’abril del 2007

Projectada Ja en tenim prou

Ahir projectàrem Ja en tenim prou al pub Control.
Després dels intents feixistoides de la més rància dreta per tal d'impedir la seua emissió, la pel.licula va ser projectada amb l'assistència de prop de 45 persones. Va ser una ocassió per vore un desfile de candidats electorals de l'esquerra d'Albuixech tots juntets, tot i que alguns no estigueren més de cinc minuts. Però el que és més important és que malgrat els intents de prohibir, de vulnerar el dret a la llibertat d'expressió, d'exercir amb tota la impunitat que els dona la majoria absoluta la CENSURA, passàrem una bon ratet i en bona companyia.
Un dels primers actes que estem celebrant per a despedir al PP de les institucions.

dilluns, 23 d’abril del 2007


dimecres, 4 d’abril del 2007

PRESENTACIÓ DE QUEIXES A LA SINDICATURA DE GREUGES CONTRA L'AMPLIACIÓ DE CLH S.A.

Iniciem una campanya de recollida de queixes contra la decisió de l'Ajuntament d'Albuixech de donar llicència a l'ampliació dels dipòsits de CLH.
Hi ha un reglament, el Decret 2414/1961, que estableix que les instalacions perilloses s'han d'ubicar a més de 2.000 metres a comptar del nucli més pròxim de població agrupada.
El PP d'Albuixech ha decidit sotmetre's als interessos d'una empresa posant en perill la vida i el dret a un medi ambient segur de milers de ciutadans i ciutadanes.
Podeu presentar les vostres queixes via e-mail a la sindicatura o be per escrit físic.

Si voleu fer-ho de la forma clàssica podeu recollir fulls que hem preparat en el llocs habituals de distribució o contactant amb qualsevol membre d'EU d'Albuixech.
Per enviar de forma electrònica, podeu copiar el text d'ací baix i pegar-lo en la pàgina de la sindicatura. Ací teniu l'enllaç, punxeu en queixes i completeu amb les vostres dades.

Vos demanem que ens envieu un correu per tal de saber quanta gent presenta queixes.


La Junta de Govern local de l’ajuntament d’Albuixech, en sessió ordinària de 19 de desembre de 2006, va acordar concedir llicència urbanística i d’activitat a la mercantil Compañía Logística de Hidrocarburos S.A. en el Polígon Industrial del Mediterráneo, per a l’ampliació de la seua capacitat de magatzematge.

Per part de la Comissió Territorial d’Anàlisi Ambiental Integrada, en sessió de 22 de novembre de 2006 aquesta activitat ha estat qualificada com a MOLESTA (índex Baix-G1) i PERILLOSA (índex Alt-G5).

D’acord amb el Decret 2414/1961 de 30 de novembre aquestes activitats sols podran ubicar-se a una distància de 2.000 metres, a comptar del nucli més pròxim de població agrupada, estant la ubicació de l’activitat a una distància menor de tres nuclis de població agrupada com ara el municipi d’Albuixech, el Barri de Cuper i el Barri de Roca.

Per això demane que INSTE a l’Ajuntament d’Albuixech a revocar les llicències urbanística i d’activitat a la mercantil Compañía Logística de Hidrocarburos S.A. en el Polígon Industrial del Mediterráneo, per a l’ampliació de la seua capacitat de magatzematge.


enllaç amb la Sindicatura de greuges: http://www.sindicdegreuges.gva.es/competencias-f_v.htm